Rólunk

Szeretettel Üdvözöllek!

Angyal Mária Magdolna vagyok, a Magabiztos Szülő Program kitalálója és megalkotója.

Szenvedélyesen foglalkoztat a gyermekek testi-lelki jóléte. Hogyan lehet életrevaló, érzelmileg kiegyensúlyozott gyerekeket nevelni. A célom hozzájárulni egy boldog, életerős és elégedett következő nemzedék felneveléséhez. Megőrizni és erősíteni a gyermekek esélyét és lehetőségeit arra, hogy könnyedén megtalálják és beteljesíthessék az élet feladatukat szolgálva ezzel az emberiség javát, és akik majd maguk is szülővé válva tovább adják a tudást.

Ezt a célomat a szülők nélkül, nélküled nem tudom elérni, nem működik, először neked kell jól érezni magad a bőrödben és a szülői szerepben. Meggyőződésem, hogy a szülői feladatunk a legfontosabb a világon mégis sehol nem lehet diplomát szerezni gyermeknevelésből, ahol praktikus a mindennapi életben könnyen használható technikákat és eszközöket adnának a szülők kezébe. A Magabiztos Szülő Program ezt az hiányt tölti be, ebben az évek alatt egy olyan eszköztárat gyűjtöttem össze, ami segíti a szülőket igazán szülővé válni miközben maguk is gyógyulnak. A program három részből áll, online Tudáskincstár és Klub (link), egyéni konzultáció, kezelés (link), csoportos tanfolyamok (link).

Feltett szándékom felhívni a szülők figyelmét arra, hogy ők hozzák létre gyermekeik hitrendszerét és ültetik el az önkorlátozó hiedelmeket bennük azzal ahogyan nevelik őket. Mindent amit teszünk, mondunk az érzelmek, amiket kimutatunk vagy sem a gyermekeinkben mély benyomást hagynak, amik végül majd meghatározzák az életminőségüket felnőttkorukban az élet minden területén a munkájukban, a párkapcsolatukban, az egészségükben mindenhol. Feltételezem ez veled is megtörtént.

Mindig is érdekelt hogyan működik az emberi lélek, így évtizedekig a Humán Erőforrás Gazdálkodás területen dolgoztam az üzleti világban globális tanácsadó cégeknél nemzetközi kontextusban, MBA-t is szereztem Angliában ezen a területen.

Aztán anya lettem három gyermekem van és nagyon fontos számomra a családi harmónia, béke és egészség megteremtése. Amikor nagy fiam 9 hónaposan már az 5-ik antibiotikum kúrát kapta tudtam, hogy valami mást kell keresnem kell valami másnak lennie. Láttam, hogy a hagyományos gyógyszerek nem működnek. Csak elnyomják a tüneteket, de igazi gyógyulást nem hoznak, mert a betegség okát nem tárják fel és így nem is az okot kezelik.

Majd megszülettek az ikrek és Ádám, az iker fiam, nagyobb és keményebb falat volt mint amit meg tudtam rágni. Problémás gyereknek gondoltam én meg egy elveszett anyuka lettem hirtelen. Szóval kerestem a kiutat az állandó betegségekből és a gyermeknevelési kínjaimra.

Lépésről-lépésre jutottam el oda, hogy a gyermeknevelés és a gyermekek egészsége és végsősoron a felnőttek egészsége között szoros összefüggés van. Igy kezdtem el aktívan keresni a megoldást. Ádámnak nem tudok eléggé hálásnak lenni, amiért nem engedte, hogy “betörjem”, a tanítómmá vált és rávett, hogy oldjam meg a saját problémáimat és ezáltal legyek jobb anya. Igazából a család minden tagjának segített jobbá válni, az akit mindenki problémás gyereknek tartott.

Az utóbbi több mint 10 évben tanulmányoztam és teszteltem ezeket az eszközöket és technikákat és a leghatékonyabbakat választottam, amelyek valóban gyors és tartós változásokat hoznak. A világ élvonalbeli gyógyítóitól és spirituális vezetőitől tanultam.

Képesítést szereztem többek között:

  • Rapid Transformational Therapy (RTT) – nem kívánatos szokások, negatív gondolatok és hitek átprogramozása gyorsan
  • EFT – Érzelmi Felszabadító Technika
  • Feel the Fear and Do It Anyway – Kilépés a komfortzónából
  • Like Method – negtív érzelmek és hitek feldolgozása
  • Energia gyógyászat – az energia, mint a legtisztább gyógyszer
  • Hoponoponó

Te és gyermeked megérdemlik, hogy boldog, elégedett életet éljetek és ennél sokkal többet is. Kérlek engedd meg, hogy segítsek neked megalkotni azt a biztonságos és itélkezésmentes teret a családotokban, ahol gyermekedet örömmel és könnyedén nevelheted boldog, sikeres felnőtté, aki megállja a helyét az életben miközben gyermeked önmaga maradhat.

Csatlakozz Te is a Magabiztos Szülők Csapatához!